GO! GONDOLKOZZ OKOSAN!

Cél, hogy a fiatalok vállalkozói készségeinek fejlesztésével, a számukra nyújtott képzési és tanácsadási szolgáltatásokkal, mentorálással, a munkaerő-piaci szereplők közötti együttműködések kiépítésével, a hálózatépítéssel olyan fiatal vállalkozói réteg jöjjön létre, amely képes a generáció munkaerő-piaci aktivitásának fokozására, hozzájárul a térség gazdasági fellendüléséhez, az önfoglalkoztatóvá válás mellett munkahelyeket teremt, fokozza a térség versenyképességét.

REGISZTRÁCIÓ

 

 

A projekt célja, támogatást igénylők köre

A projekt célja a Magyarország területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18-30 év közötti  fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret és készség fejlesztésével.

A GINOP-5.2.2-14 programban résztvevő, 18-25 év közötti, Ifjúsági Garancia Rendszerben regisztrált fiatal, illetve 25-30 év közötti álláskereső fiatal által létrehozott egyéni vagy társas vállalkozás.



JELENTKEZÉS

 

 

HOGYAN KERÜLHETSZ A PROGRAMBA?

A programba kerülés menete:
1. LÉPÉS: REGISZTRÁCIÓ
- Ha érdeklődsz a program iránt, de még nincs információd róla, akkor regisztrálj
- Ha nem vagy még álláskereső, vagy ha az vagy is még nem kaptál erről a programról információt a Munkaügyi hivatalból, akkor regisztrálj!
Akik regisztrálnak, részletes értesítést kapnak tőlünk a programról, a programba kerülés feltételeiről, a teendőkről.
Folyamatosan küldünk információkat a program aktualitásáról, valamint hírlevelet is
2. lépés:Jelentkezés
- Ha kaptál értesítést a Munkaügyi hivatalból és az Ifjúsági Garancia Rendszer (továbbiakban: IGR) célcsoportjába tartozol, és érdekel a program, akkor jelentkezz!
- Ha irányító lappal küldtek hozzánk, akkor jelentkezz!
- Ha elolvastad az információkat a feltételekről és úgy gondolod, hogy a program célcsoportjába tartozol. akkor jelentkezz!
Akik jelentkeznek, azokat kiértesítjük a jelentkezésük elfogadásáról és a további teendőkről.
Akik jelentkeznek, részletes értesítést kapnak tőlünk a programról, az aktuális teendőkről.
Folyamatosan küldünk információkat a program aktualitásáról, valamint hírlevelet is.